Onsdag, 18. januar 2017 - af Lisbeth Grube

Michael Meyerheim lukker sit talkshow

Michael Meyerheim.
Michael Meyerheim.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-veteranen Meyerheim har den 1. februar premiere på sin sidste sæson af ”Talkshowet Meyerheim”. Han vil gerne stoppe, mens legen er god – og skal lave noget nyt for TV 2 Charlie.

– Efter 11 år lukker og slukker vi om et par måneder, siger Michael Meyerheim, når han den 1. februar har sæsonpremiere på "Talkshowet Meyerheim" på TV 2 Charlie.

67-årige Meyerheim laver sin allersidste sæson af sit berømte og stjernebesøgte talkshow. Ikke fordi han stopper på TV 2 Charlie, men fordi han efter eget ønske vil lave noget nyt for kanalen.

– "Talkshowet" er mit hjertebarn, som jeg føler noget særligt for, og det er vigtigt for mig at stoppe, mens legen er god. For mig har det været et drømmejob, og jeg er både glad og taknemmelig for, at jeg har fået lov til at boltre mig på den her scene. Det er vanskeligt at vide, hvornår det er det rette tidspunkt at sige farvel, men efter en rigtig fin sæson stopper vi med vajende faner og ikke fordi, seerne er blevet trætte af os, siger Meyerheim til BILLED-BLADET ovenpå sæsonen 2016, som seermæssigt var en topscorer.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Meyerheim slutter med manér

Mr. Talkshow slutter da også med manér. I finalesæsonen får han udover Lise Nørgaard besøg af gæster som Michael Laudrup, der ikke har kunnet tidligere, og bl.a. Sofie Gråbøl og Ghita Nørby.

– Det kan være, jeg kommer til at savne mit skrivebord! Men jeg glæder mig til den sidste sæson, og bagefter sætter vi os ned og finder ud af, hvad vi så skal. Jeg har et par løse ideer, siger Meyerheim, som også fortsat laver "Spørg Charlie".

 

LÆS MERE: Michael Meyerheim: Jeg drømte om at blive fodboldstjerne

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden