24. aug. 2016
Af Liz Rørsig

Michael Meyerheims dilemma med i Spørg Charlie

Michael Meyerheim
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
TV-programmet "Spørg Charlie" er klar med en ny sæson og fejrer sit 10-års jubilæum med en række nye tiltag, blandt andet Michael Meyerheim eget dilemma.

I aften den 24. august viser TV 2 Charlie en ny sæson af ”Spørg Charlie”. Programmet kan fejre 10-års jubilæum og byder på fornyelser – blandt andet kommer værten for første gang med sit eget dilemma.

- Nu da vi er i en jubilæumssæson tænkte jeg, at det kunne være sjovt at overraske panelet med noget, de ikke havde prøvet før. Et af spørgsmålene i sæsonens første program er mit eget, hvilket jeg først afslører et stykke inde panelets debat, fortæller Michael Meyerheim til BILLED-BLADET.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Michael Meyerheims maleri-dilemma

- Det handler om, hvorvidt man som ægtepar altid skal være enige om, hvad der hænger på væggene. Jeg har et maleri, som jeg fik som 14-årig. Jeg er meget glad for det. Min kone, Gitte, er mindre glad for det, for at sige det mildt. Det fik panelet mulighed for at svare på, mens min kone sad i salen og overværede debatten. Jeg vil nødig røbe, hvad konklusionen blev, men jeg kan godt sige, at der kom en del munterhed ud af det. Og vi er stadig gift, griner Michael Meyerheim.

LÆS OGSÅ: Kom indenfor: Sådan bor Michael Meyerheim

Spørg Charlie på turné i Danmark

Som noget nyt har Michael Meyerheim og paneldeltagerne været rundt i landet under optagelserne af den nye sæson.

Premiereprogrammet er optaget i Helsingør, og her har Michael selskab af Susse Wold, Pernille Højmark, Jens Gaardbo og Huxi Bach.

Den nye sæson byder også på nye navne i panelet, nemlig skuespillerinderne Charlotte Fich og Trine Gadeberg, komiker Frank Hvam, danser Mads Vad og entertainer Jacob Haugaard.

Læs mere om: