27. nov. 2018
Af Karina Didriksen

Molly Egelind om ny sæson af Sygeplejeskolen: Det kommer til at ske

Molly Egelind.
Molly Egelind.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Skuespilleren Molly Egelind får en mere fremtrædende rolle som Anna i anden sæson af TV 2 Charlie-serien ”Sygeplejeskolen”.

Knap en halv million danskere fulgte med i første sæson af ”Sygeplejeskolen” på TV 2 Charlie, og når den populære serie vender tilbage med en ny sæson i 2019, kommer Molly Egelinds karakter i fokus.

Den 31-årige skuespiller genoptager rollen som overklassepigen og sygeplejeeleven Anna, og hun er glad for, at hendes karakter gennemgår en stor udvikling.

- Hun kommer til at tage mere ansvar på sig og vriste sig fri af sit ophav som rigmandsdatter, men der sker også nye ting i hendes kærlighedsliv, fortæller Molly Egelind til tv2.dk.

https://imgix.billedbladet.dk/molly_bund.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Annas opgør med sin far

I første sæson forelskede Molly Egelinds karakter sig i den mandlige sygeplejeelev Erik, spillet af Morten Hee Andersen, og i de kommende afsnit skal Anna forsøge at balancere mellem kærligheden og karrieren.

Hun skal desuden tage et opgør med sin velhavende far, som ikke støtter Annas valg om at pleje andre. Det skriver tv2.dk.

I seriens første sæson bestod sygeplejeeleverne deres prøveperiode, og i anden sæson skal de for alvor tage fat på uddannelsen til sygeplejersker.

Fra Vild med dans til Sygeplejeskolen

Udover Molly Egelind og Morten Hee Andersens karakterer Anna og Erik vender også Bjørn (Jesper Groth), overlæge Bent Neergaard (Jens Jørn Spottag) og Nina Neergaard (Katrine Greis-Rosenthal) samt mange flere fra første sæson tilbage.

Der er endnu ikke sat en premieredato for den nye sæson af ”Sygeplejeskolen”, men optagelserne begynder onsdag den 28. november.

Det er blot fem dage efter, at Molly Egelind dansede sig til en andenplads i ”Vild med dans”-finalen.

Læs mere om: