19. mar. 2017
Af Dorte Quist

Robert Hansen efter hjerteoperation: Jeg prøver at leve et normalt liv

Robert Hansen.
Robert Hansen.
Foto: Birger Storm/AOP
Hjerteopererede Robert Hansen deltog i årets store Hjertegallashow, der indsamlede nyt rekordbeløb på 28 millioner kroner.

Hjertegalla-showet på TV 2 blev igen i år flot og festlig med mange rørende historie, der greb seerne om ... ja, hjertet.

Skuespilleren Robert Hansen var en af dem, der gik på scenen og fortalte sin positive historie om, at han havde fået sit liv og sin hverdag tilbage efter hjerteoperationene for to år siden, hvor han faldt om og var tæt på at dø.

- Jeg var simpelthen født uden den ene hjerteklap, og det var aldrig blevet opdaget. Nu har jeg fået en ny hjerteklap, og det er det første, jeg mærker om morgenen, og det sidste jeg mærker om aftenen, siger Robert Hansen.

Robert Hansen kan mærke sin hjerteklap

- Om morgenen kan jeg f.ek.s mærke, den slår lidt kraftigere nede i madrassen, og om aftenen er der stadig måder jeg ikke kan lægge mig til at sove på pga. hjerteklappen.

- Jeg skal også tage hjertemedicin resten af mit liv, så jeg bliver da mindet om det hele tiden. Men jo længere tid der går, jo mindre fylder det, fortalte Robert Hansen, der også er blevet ambassadør for Hjerteforeningen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen opereret for flænge på hovedkranspulsåren

Robert Hansen tager en lille pause

Efter seks travle måneder med forestillingerne "Dirch" og "Dirty Dancing" har Robert Hansen en lille pause, før det går løs igen med TV og teater.

- Det er dejligt med lidt ekstra tid, hvor jeg kan være mere sammen med min søn Herman på 4½ år.

Værterne ved TV 2 Charlies store Hjertegallashow, Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo, fortalte engageret og professionelt om vinkler på hjertesagen i Danmark.

En glad Cecilie Frøkjær kunne ved showets slutning røbe, at indsamlingen igen i år havde slået ny rekord med 28.459.152 millioner indsamlede kroner.

LÆS OGSÅ: Hjertegalla indsamlede mere end 27 millioner kroner

https://imgix.billedbladet.dk/100_aisrs_jubi84.jpg
Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo ved Hjertegalla 2017.
Foto: Birger Storm/AOP

Læs mere om: