2. mar. 2016
Af Lisbeth Grube

Sanne Salomonsen: Siger tak for hver eneste dag

Sanne Salomonsen og Michael Meyerheim.
Sanne Salomonsen og Michael Meyerheim.
Foto: Lars H. Laursen
10 år efter hun blev ramt af en blodprop i hjernen, er Sanne Salomonsen taknemmelig for livet, fortæller hun onsdag aften i "Talkshowet Meyerheim".

- I det øjeblik mine fødder rammer gulvet om morgenen, så siger jeg tak. Tak for, at jeg fik lov til at vågne i dag. Tak for, at jeg har endnu en dag at leve i, siger Sanne Salomonsen, når hun onsdag aften er gæst i "Talkshowet Meyerheim" på TV 2 Charlie.

I år er det 10 år siden, 60-årige Sanne Salomonsen blev ramt en blodprop i hjernen. Ifølge hende selv stoppede den hendes liv, og det har været en lang og sej vej tilbage til musikken.

- Der er før blodproppen og efter, for jeg har skjulte handicap. Jeg har været nødt til at opfinde mig selv på ny. En ny måde at være rockmama på, fortæller Sanne om sin nye tilværelse.

- Folk betragter mig. Halter hun? Hænger hovedet på hende? Så jeg er meget bevidst om at gå rigtigt, tale og udtale ordene korrekt.

LÆS MERE: Sanne Salomonsen er stolt af at være livserfaren

Sanne Salomonsen slap fri af depression

I forlængelse af sygdommen blev Sanne ramt af depression, og i dag er hun meget bevidst om at dyrke den positive energi.

- Jeg går med mine elskede hunde hver dag i minimum en time til halvanden på stranden, og den tur bruger jeg på at takke. Jeg takker universet for, at jeg kan være lykkelig i dag, og at jeg er rask og sund, siger Sanne i talkshowet, hvor hun bliver overrasket af en ganske særlig gæst, nemlig hendes eneste barn, 27-årige Victor Ray.

https://imgix.billedbladet.dk/_lhl6009_2.jpg
Sanne Salomonsen med sønnen Victor Ray.
Foto: Lars H. Laursen

Læs mere om: