26. mar. 2017
Af John Lautrup

Schiøler fra Mercur i kæmpebrandert

Schiøler
Ken Vedsegaard som Schiøler Mortensen
Foto: Alex Tran
Schiøler Mortensen er Radio Mercurs tjekkede annoncechef. Men i aftenens afsnit gik det galt i en brandert. Den slags har Ken Vedsegaard også prøvet.

Schiøler Mortensen (Ken Vedsegaard) måtte i aftenens afsnit af "Mercur" prise sig lykkelig for, at han har en dygtig medhjælper i den enlige mor Anne-Marie Jensen (Neel Rønholt). Ellers var en vigtig aftale med en stor kunde røget på gulvet.

Sov fra et møde

Annoncechefens problematiske forhold til flasken betød nemlig, at han sov fra et møde, der var afgørende for Mercurs økonomiske fremtid. Men Anne-Marie er en lærenem elev, og hun reddede ham fra katastrofen.

Fortryder altid

Ken Vedsegaard, 44 år, kender godt omkostningerne ved en tår over tørsten, men det er mange år siden, han skejede ud.

- Jeg har lavet mange bommerter de gange, hvor jeg er kommet til at drikke mere, end jeg kan tåle. Jeg fortryder jo altid, når jeg kommer til at være en idiot over for andre mennesker. Heldigvis sker det ikke særlig tit mere. Men jeg var meget festlig som ung, sagde han i et interview til BILLED BLADET sidste år.

Ken Vedsegaard har fået god gang i skuespillerkarrieren igen, efter at han for nogle år siden tog en pause på et par år fra faget. Lige nu hjælper han dog mest spirende talenter. Han er coach for nogle af de medvirkende i DR3's TV-serie "Generation Hollywood" om unge danskere med skuespillerdrømme.

LÆS MERE: Anne-Marie fra Mercur elsker 50'erne

Læs mere om: