Torsdag, 25. juni 2015 — af Luise Marie Bekker

SE BILLEDERNE: Glad Peter Belli tilbage efter sygdom

Efter lang tids sygdom er Peter Belli igen kørende. Da han optrådte til "Fællessang på Charlie", smilede han fra det ene øre til det andet.

- Jeg er helt ovenpå, og jeg synes selv, jeg har det godt. Faktisk er jeg booket sommeren over, fortæller Peter Belli, da BILLED-BLADET møder ham til "Fællessang på Charlie" i Karrebæksminde, hvor han sammen med en håndfuld andre stjerner fejrer Sankt Hans på scenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med sig har han sin hustru, June.

- Jeg er altid med, siger June og ler:

- Det er jo mig, der holder styr på kalenderen! Og så er det hyggeligt at møde kolleger.

Peter Belli var så syg, at han næsten ikke kunne komme ud af sengen på grund af nyrebækkenbetændelse og blodforgiftning. Og derefter gennemgik han nogle svære operationer i sin arm.

Men den seje sanger overvandt sygdommen med hustruen June ved sin side, og nu er han tilbage på scenen og i fuld gang med sin sommerturné rundt om i landet.

Tid med børnebørnene

- Vi har altid haft travlt over sommeren og rejst i januar. Men de sidste to år har vi ikke været af sted, da Peter har været for syg. Måske kommer vi heller ikke af sted til januar, men det er nok mere fordi, vi hellere vil bruge tid med børnene og børnebørnene, fortæller June.

Parret har syv børnebørn i alderen fire-16 år.

- De kalder mig "Daddy" som den ældste i familien. Og jeg leger med dem og spiller spil med dem. Og så kan vi lære hinanden ting. "I må ikke gøre, hvad jeg gjorde", fortæller jeg dem, ler Peter Belli.

Backstage havefest

At Peter Belli har overskud til både at give den gas på scenen og skråle "Har du nogensinde set København fra en DC9" og lege med syv børnebørn er tydeligt.

Manden er ét stort smil, som han tusser rundt og hilser på de andre artister, Johnny Reimar, Kirsten Siggaard og andre. Når kunstnerne går af scenen træder dig ud i baghaven hos en lokal beboer i Karrebæksminde, Mona Ditlevsen og et par af hendes venner, som hun har inviteret over, så de kan mødes med deres ungdomsidoler. Hun lægger hus til kunstnerne og folkene bag koncerten, og området "backstage" minder mere om en havefest end om en regulær arbejdsplads.

Og da Peter Belli træder på scenen, er opbakningen overvældende. Publikum klapper og synger med på sangene, så sangeren får endnu mere grund til at smile af livet.

Se billederne af den glade Belli her:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden