28. feb. 2021
Af Karina Didriksen

Sommerdahl: Her er din guide til sæson 2

Den nye sæson af TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl” har premiere søndag den 28. februar, og her kan du lære alle karaktererne at kende.

Krimiserien ”Sommerdahl” var en stor succes, da den løb over skærmen for første gang i 2020, og nu vender den tilbage med en ny sæson.

Sæson 2 har premiere søndag den 28. februar kl. 20.55 på TV 2 Charlie, og det er igen Peter Mygind, der har hovedrollen som chefefterforskeren Dan Sommerdahl.

Han får selskab af kollegaen Flemming og hustruen Marianne, når der skal løses nye mordgåder.

Der er også flere nye karakterer med, som gæster de forskellige afsnit, blandt andre Andrea Vagn Jensen og Therese Glahn, som kan opleves i afsnit 1 og 2.

Læs om alle karaktererne

I sæson 2 befinder chefefterforsker Dan Sommerdahl sig i sit livs krise. Hans kone gennem 25 år, Marianne Sommerdahl, har forladt ham, og nu vil han gøre alt for at vinde hende tilbage.

Der kommer også til at udfolde sig et sandt trekantsdrama, når vennerne Dan, Flemming og Marianne forsøger at balancere både venskab og kærlighed med arbejdet på politistationen.

I galleriet øverst i artiklen kan du læse om alle hovedkaraktererne i sæson 2 af ”Sommerdahl” og lære dem bedre at kende.

Læs mere om: