26. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Sygeplejeskolens Birgit: Derfor er hun forelsket i Peter

Peter og Birgit i "Sygeplejeskolen".
Peter og Birgit i "Sygeplejeskolen".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Neel Rønholt spiller stewardessen Birgit i ”Sygeplejeskolen”. Hun har fundet kærligheden med Peter, og i fjerde sæson gør de deres forhold officielt.

Kærligheden mellem stewardessen Birgit og sygeplejeeleven Peter var tydelig, da der søndag var premiere på fjerde sæson af ”Sygeplejeskolen”.

De fik allerede et godt øje til hinanden i sæson 2, og nu er de blevet et fasttømret par, som har valgt at gøre deres forhold officielt.

Birgit bliver spillet af Neel Rønholt, og hun sætter ord på, hvorfor hendes karakter har forelsket sig i Peter, spillet af Mikkel Becker Hilgart.

- Da vi mødte Birgit første gang, var hun vant til at være alene som mor og stewardesse og køre sit eget løb. Da hun møder Peter, får han en mildhed frem i hende, siger Neel Rønholt til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg tror, at Birgit har haft nogle mænd, som ikke var så gode. Peter er en mand, som vil hende det godt og vil hendes barn, så det er jo rigtig dejligt.

Han er et godt menneske

37-årige Neel Rønholt mener, at Peter er rigtig god for Birgit, som er datter af forstanderinden Margrethe Lund.

- Hun leder ikke efter en Karl Smart, for det har hun ligesom prøvet. Jeg tror, hun kan mærke det helt igennem gode menneske, som Peter er. Jeg tror, hun er et sted i sit liv, hvor hun godt er klar over, at det er det, hun har brug for, lyder det med et smil fra skuespilleren.

”Sygeplejeskolen” sendes på TV 2 Charlie hver søndag kl. 21.00. Der kommer seks afsnit.

Læs mere om: