Sygeplejeskolens forfattere afslører: Derfor tog Anna ikke over til Erik

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
I ”Sygeplejeskolen” var Anna fast besluttet på at tage til Canada for at få et liv sammen med Erik, men hun ombestemte sig i sidste øjeblik.

I kærlighedsdilemmaet i ”Sygeplejeskolen” mellem Erik og Ole, bestemte Anna sig for at prøve lykken i Canada - med Erik.

Men i sporvognen ombestemmer hun sig og vender tilbage til Fredenslund. 

Dårlig samvittighed

- Anna kan selv mærke - godt hjulpet af sine veninders klarsyn, at det måske i højere grad er hendes dårlige samvittighed over for Erik, der har drevet hende, fortæller forfatterne bag serien, Claudia Boderke og Lars Mering, til BILLED-BLADET.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Lis havde ret

- Anna følte sig moralsk forpligtet til at flytte over til ham og ville ikke indrømme, at Lis havde ret i, at Erik mest tænkte på, hvad der ville være rart for ham. Han tog til Canada for at udleve sin egen drøm om at blive sygeplejerske – selv om det betød, at han måtte forlade Anna , siger forfatterne. 

Udsigter og drømme

- Nu vil Erik gerne have hende hos sig, men det er slet ikke sikkert, hvad Annas udsigter i Canada ville være. Skal hun så bare opgive sine egne drømme for at opfylde hans? Ole til gengæld er parat til at indgå kompromiser og tilbyder oven i købet at give afkald på sine egne drømme for hendes skyld, lyder det fra Claudia Boderke og Lars Mering.  

- Så Anna bliver overbevist, at hvis hun lytter til sit hjerte frem for sin dårlige samvittighed, så vil det rigtige være at blive - med Ole og sine venner på Fredenslund, forklarer forfatterne.

Læs mere om ”Sygeplejeskolen” i BILLED-BLADET nr. 48, der er på gaden torsdag den 26. november 2020. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden