24. apr. 2016
Af af Casper Nielsen

Thomas Evers Poulsen overraskede Parkens publikum

Thomas Evers Poulsen.
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Thomas Evers Poulsen fik sin sang-debut i Parken, og lokkede barndomsveninden Mie Moltke med på scenen, da han i aftes gæsteoptrådte i TV 2’s ”Charlie i Parken”.
Thomas Evers Poulsen fik sin store koncertdebut i Parken lørdag aften. TV 2 Charlie optog årets store TV-koncert med navne som Paul Young, Kandis og Michael Hardinger-band med deres eviggrønne Shu-bi-dua-hits. Men som en ekstra overraskelse til de cirka 5000 tilskuere i Parken havde man indbudt ”Vild med dans”-stjernen til at give et par numre. Thomas Evers Poulsen optrådte ellers ikke på de officielle kunstner-lister, og om hans optræden ender i den færdige udgave af TV-udsendelsen er heller ikke endeligt afgjort.

Thomas Evers Poulsen skabte en fest

TV 2 sender "Charlie i Parken" over to omgange - første omgang lørdag den 30, april og næste halvdel lørdag den 7. maj. Men Evers Poulsen skabte en fest for publikum, da han trykkede den af med ”Gid du var i Skanderborg”, ”Vi holder fest”- og ikke mindst Tommy Seebachs gamle klassiker ”Disco Tango”. - Jeg har siden 2011 optrådt sammen med Troels Elnegaard, men det har altså hidtil kun været til private bryllupper, sølvbryllupper og 70-års fødselsdage. Derfor troede jeg ikke på det, før jeg fik en kontrakt, men det var jo fuldkommen vildt. En kæmpe oplevelse, sagde Thomas Evers Poulsen bagefter til BILLED BLADET. Thomas Evers Poulsel havde også lokket veninden Mie Molkte med på scenen. - Thomas ringede og spurgte, hvad jeg lavede lørdag. "Intet", svarede jeg – og så fangede bordet, sagde Mie Molkte. - Nej, jeg har har kendt Thomas, siden jeg var teenager, og jeg var kun glad for at kunne hjælpe og støtte ham. Jeg ved, hvor meget han brænder for det, sagde Mie Molkte, der optrådte som ”stjernen på dansegulvet” i Disco Tango.
Thomas Evers Poulsen og Mie Moltke.
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET

Læs mere om: