TILLYKKE: Jarl Friis-Mikkelsen fylder 65 år

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Selv om den garvede og populære TV-vært Jarl Friis-Mikkelsen runder 65 år har han stadig fart på både familieliv og karriere. Snart kommer han med en ny TV-serie.

1. december kan TV-værten, Jarl Friis-Mikkelsen fejre sin 65-års fødselsdag. Men står det til fødselaren selv bliver det uden stor festivitas.

- Jeg kan ikke rigtig identificere mig med det tal. 65 lyder voldsomt, og jeg føler ikke 65 er mig, fortæller fødselaren med et lunt grin til BILLED-BLADET.

Fart på karriere og familieliv

Og det kan da også være svært at tro på, at Jarl Friis-Mikkelsen vitterlig runder de 65, når man ser på det tempo, der er både på karrieren og familielivet.

I 2009 blev han gift med Susanne Persson, som er hans tredje ægteskab, og Jarl Friis Mikkelsen har tre døtre, Isabell, der er født i 1986 (og i 2014 blev gift med komikeren Casper Christensen), og døtrene Liva og Ella fra 2004 og 2011.

SE VIDEO: Casper Christensen fik sin Isabel ved stort kendisbryllup

- Og mine yngste døtre betragter mig jo som jævnaldrende med deres venners fædre – selv om de selvfølgelig godt ved, jeg er ældre.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Ny TV-serie på trapperne

På karrierefronten er Jarl Friis-Mikkelsen også i fuld gang.

- Lige nu holder jeg en pause, men snart kommer min tv-serien om ”Grethe”. Den handler om den moderne familie, der ikke har tid nok og derfor må købe sig tid til at holde fri med familien.

- Og jeg ved jo selv, hvor både skønt og svært det er, at få familielivet til at hænge sammen, fortæller Jarl Friis-Mikkelsen, der er idémand og instruktør på TV-serien, der kommer på TV2 i januar.

Debuterede i Dansk Melodi Grand Prix

Jarl Friis-Mikkelsen har før sin TV-tid en uddannelse som cand.mag. i dansk og engelsk fra Københavns Universitet i 1978.

Men i 1981 debuterede han på TV i Dansk Melodi Grand Pris sammen med Jøren de Mylius. Siden har han været en flittigt benyttet TV-vært.

Og for 31 år siden havde Jarl Friis-Mikkelsen og Ole Stephensen kæmpe succes med filmen "Walter og Carlo – op på fars hat" om to videoamatører, den rapkæftede indehaver en en hælebar, Carlo (Jarl Friis-Mikkelsen) og den pæne steward Walter (Ole Stephensen). 

LÆS OGSÅ: Walter og Carlo kan fejre 31-års jubilæum

Foto: AOP

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden