9. apr. 2017
Af John Lautrup

Tillykke til Anne-Marie og Flemming fra Mercur

Anne-Marie og Flemming
Anne-Marie (Neel Rønholt) og Flemming (Andreas Jessen) som lykkelige nygifte.
Foto: TV2 Presse
Snart skal Neel Rønholt spille en bryllupsscene i virkeligheden. Hun glæder sig til at blive gift med Jens Sætter-Lassen.

Anne-Marie (Neel Rønholt) og Flemming (Andreas Jessen) har i flere afsnit af Mercur sendt hinanden lange blikke. Nu er kærligheden så sprunget ud i fuldt flor, og i aftenens afsnit blev de gift ved en festlig højtidelighed i piratradioens lokaler.

Neel Rønholt siger, at det var "sindssygt dejligt" at indspille afsnittet, og hun har en helt særlig grund til at være forelsket i bryllupsscenen. Snart skal hun nemlig selv til alters. Hendes kæreste og kollega, Jens Sætter-Lassen, friede i januar, og parret håber at kunne sende invitationerne ud i år.

Håber det bliver i år

- Vi var ved at finde en dato, men så skete der alt muligt. Men vi har altså ikke fortrudt, og vi håber stadig, det kan blive i år, selv om vi ikke vil love noget, ler Neel Rønholt.

Ligesom i Mercur-brylluppet er der også et barn involveret. Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen er forældre til Ellen på snart tre år. Men de har naturligvis ikke oplevet det samme pres fra omgivelserne for at blive gift som den enlige mor, Anne-Marie, og den syv år yngre Flemming. I 1960 var det ikke velset at leve sammen på "polsk". Og da slet ikke når, kvinden havde et barn udenfor ægteskab med en anden mand.

Kærligheden er blevet større

- Egentlig er 60'erne jo ikke længe siden, men tiderne har alligevel forandret sig meget, især i familierelationerne, siger Neel Rønholt, som er himmelhenrykt over at være mor.. og være forelsket.

- Jeg synes faktisk, at Jens og jeg har været ret gode til at pleje hinanden, selv om vi har et lille barn. Ja, faktisk synes jeg bare, at vores kærlighed er blevet større, efter at vi sammen har skabt det her lille væsen, siger hun.

Læs mere om: