15. apr. 2019
Af Liz Rørsig

Tommy Kenter gav Sygeplejeskolen-skuespiller helt særligt råd

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/thue.jpg
Foto: Aller Media
Thue Ersted Rasmussen kan ikke blot spille skuespil, men har andre talenter i ærmet.

I forbindelse med optagelserne til ”Sygeplejeskolen” har skuespilleren Thue Ersted Rasmussen haft et godt trick, når han i pauserne skulle lade op til nye scener, som skulle i kassen. Han spillede nemlig klaver og er rigtigt god til det.

Godt råd fra Tommy Kenter

- Det er en anden kunstart, som minder om at spille skuespil, men den er ikke den samme. En gang fik jeg et råd af Tommy Kenter, som næsten er blevet professionel pianist, og han sagde: "Lad være med at drømme om at blive det. Nyd, at du har en kunstart, som kun er din, og som du ikke skal bedømmes på. Den er for dig og dem, du hygger dig med", fortæller Thue til BILLED-BLADET.

Morten har købt klaver

En anden skuespiller fra ”Sygeplejeskolen”, Morten Hee Andersen, har også fået klaverinteressen.

- Jeg spiller guitar og har lige købt et klaver, som jeg øver mig på, blot på hyggeplan. Så kan jeg sidde derhjemme og larme lidt. Jeg spillede også i pauserne, men Thue spiller bedre end mig, siger Morten Hee Andersen.

Læs interviewet med skuespilleren Thue Ersted Rasmussen i BILLED-BLADET nr. 16, som kommer på gaden den 16. april 2019. Her fortæller han blandt andet om forholdet til kæresten, solodanser ved Den Kongelige Teater Ida Preatorius og om sine drømme for fremtiden.

Thue Ersted Rasmussen
Thue Ersted Rasmussen spiller klaver.
Foto: Krestine Havemann

Læs mere om: