Onsdag, 5. maj 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Fødte i februar: Nu er Sofie Linde tilbage

Sofie Linde og Joakim Ingversen
Sofie Linde og Joakim Ingversen
Foto: Hanne Juul
Sofie Linde holdt en pause fra sin barselsboble og var for en kort stund tilbage i spotlightet, da hun og Joakim Ingversen var med til "ZULU AWARDS".

I februar blev Sofie Linde mor for anden gang, da hun og Joakim Ingversen fik endnu en datter, og siden har tv-værten været på barsel.

For nylig holdt hun dog nogle timers pause fra amning og bleskift, da hun og manden var til ”ZULU AWARDS”.

Sofie Linde var på toppen

Her var Sofie Linde nomineret i kategorien ”Årets tv-vært”. En pris, som hun har vundet flere gange de seneste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vinderen blev dog ikke afsløret i KB Hallen, hvor showet blev afholdt. I stedet dukkede Sofie Linde og de øvrige nominerede pludselig op hjemme hos en seer, hvor vinderen skulle kåres.

- Jeg har ikke været ude i et år. Jeg er totalt på toppen, fortalte Sofie Linde, der var nomineret sammen med Phillip Faber, Sofie Østergaard, Abdel Aziz Mahmoud og Melvin Kakooza.

Det var sidstnævnte, der løb med prisen.

Melvin Kakooza skulle have afløst Sofie Linde som vært på årets ”X Factor”-liveshows, men kort forinden måtte han melde afbud, fordi han skulle opereres for en hjernetumor i baghovedet. I sin takketale brugte han noget af tiden på at hylde netop Sofie Linde.

- Det er ret vildt. Jeg sad lige og tænkte, at den her tager Phillip Faber. Det er kæmpestort. Tusind, tusind tak. En særlig tak skal lyde til dig, Sofie. Hvis ikke det var for dig, der havde vist vej for mig, i hvert fald i forhold til hvordan en tv-vært skal være, havde jeg ikke turde træde ud i det. Tak, fordi du er den, du er, sagde Melvin Kakooza, hvorefter Sofie Linde rejste sig og gav ham en kærlig krammer.

Se flere billeder af de kendte gæster til prisfesten i galleriet herunder.

GALLERI: Se gæsterne på den røde løber til Zulu Awards 2021

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden