1. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Melvin hylder Sofie Linde: Du viste mig vejen

Melvin Kakooza og Sofie Linde
Melvin Kakooza og Sofie Linde
Foto: Søren Jul Lamberth
Melvin Kakooza blev kåret som "Årets vært" til "Zulu Awards", og i den forbindelse sendte han en stor tak til Sofie Linde.

Torsdag blev årets ”Zulu Awards” afholdt, og her fik Melvin Kakooza en helt central rolle.

Han var nemlig nomineret i hele fire kategorier, og da aftenen var slut, kunne han tage alle fire priser med hjem.

Den 29-årige komiker, som tidligere på året blev opereret for en godartet hjernetumor i baghovedet, vandt blandt andet i kategorien ”Årets tv-vært”.

Han var nomineret sammen med Abdel Aziz Mahmoud, Phillip Faber, Sofie Østergaaard og Sofie Linde. Og netop sidstnævnte hyldede han i sin takketale.

- Det er ret vildt. Jeg sad lige og tænkte, at den her tager Phillip Faber. Det er kæmpestort. Tusind, tusind tak. En særlig tak skal lyde til dig, Sofie. Hvis ikke det var for dig, der havde vist vej for mig, i hvert fald i forhold til hvordan en tv-vært skal være, havde jeg ikke turde træde ud i det. Tak, fordi du er den, du er, sagde Melvin Kakooza, hvorefter Sofie Linde rejste sig og gav ham en kærlig krammer.

De to arbejdede senest sammen under ”X Factor”. Det var meningen, at Melvin Kakooza skulle have afløst Sofie Linde som vært under årets ”X Factor”-liveshows, fordi hun var på barsel.

De to nåede dog kun at optage bootcamp-programmerne, inden han desværre blev syg.

"Zulu Awards" sendes søndag 2. maj på TV 2 Zulu.

https://imgix.billedbladet.dk/20210429_han5257_3.jpg
Melvin Kakooza
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: