Fredag, 28. maj 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Populær TV 2-serie vender tilbage med tredje sæson

Kirsten Lehfeldt og Niels Hausgaard i Minkavlerne
Kirsten Lehfeldt og Niels Hausgaard i Minkavlerne
Foto: Per Arnesen/TV 2
Fans af TV 2 Zulu-serien "Minkavlerne" kan godt begynde at glæde sig, for der kommer en tredje sæson.

Kort før optagelserne til sæson to af ”Minkavlerne” begyndte, blev alle landets mink slået ned.

Men det var altså ikke nogen hindring for, at seerne her i foråret igen har kunnet more sig over krimikomedien, der bliver sendt på TV 2 Zulu.

Nu afslører TV 2, at fans af serien godt kan begynde at glæde sig. Der kommer nemlig en tredje sæson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi er meget stolte af det særlige univers, som seriens forfattere og hovedrolleindehavere Jonas Mogensen og Kasper Gross har skabt. De er virkelig gode historiefortællere og har med ’Minkavlerne’ lavet en serie, der tager udgangspunkt i en del af Danmark, vi sjældent ser portrætteret i fiktionens verden. Vores seere og brugere elsker det, så det er helt naturligt for os at lave endnu en sæson, siger Lea Løbger, der er TV 2s executive producer på "Minkavlerne".

I seriens to første sæsoner har blandt andre Niels Hausgaard, Kirsten Lehfeldt, Frank Hvam, Anna Stokholm og Bodil Jørgensen medvirket, og der er udsigt til, at de dukker op igen i sæson tre.

- Det er for tidligt at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske i tredje sæson. Men vi kan glæde os til et gensyn med de karakterer, vi elsker, og måske et par nye ansigter. Jeg kan godt love, at det ikke bliver kedeligt – og mon ikke Allan og Martin kommer i problemer igen, siger Lea Løbger.

Manuskriptet er i fuld gang med at blive til, og optagelserne går i gang til september. Sæson tre af ”Minkavlerne” kan efter planen ses i 2022.

Castet i sæson 2 af Minkavlerne
Foto: Per Arnesen/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden