Onsdag, 7. august 2019 — af Niels Burgos

SKØN VIDEO: Så glade er 90210-stjernerne for at være sammen igen

Gabrielle Carteris (Andrea), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly) og Ian Ziering (Steve).
Gabrielle Carteris (Andrea), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly) og Ian Ziering (Steve).
Foto: Fox
Fredaf er der dansk TV-premiere på den nye "Beverly Hills 90210" med alle de gamle stjerner - og de hygger sig!

Allerede i aften, onsdag den 7. august, er der verdenspremiere på "Beverly Hills 90210" - hvor de elskede stjerner fra 90'er-serien mødes igen mange år efter...som sig selv. Det sker på TV-stationen FOX i USA - men fredag den 9. august kl. 20.15 går det løs på TV 2 Zulu.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I det øjeblik vi er sammen igen, føles det, som om tiden slet ikke er gået. Gruppen er som dine gamle skolekammerater, sagde seriens Kelly, alias skuespilleren Jennie Garth, 47, på amerikansk morgen-TV mandag. - Kemien mellem os alle sammen. Vi har det hele. Det var som at komme hjem igen, tilføjede hun.

Rundt om i verden sidder fans klar på kanten af stolen med mange spørgsmål til den nye serie: Får Kelly omsider Brandon? Hvordan vil serien mindes Luke Perry, der spillede Dylan. Og hvilke gamle dramaer og romancer bliver vækket til live så mange år efter?

Ventet med spænding

Serien er ventet med spænding af den originale udgaves millioner af fans, som glæder sig til at se ansigterne fra deres ugdom igen. Som fansene er stjernerne jo også blevet ældre - men heller ikke stjernerne har sat farten ned. Det ses tydeligt af den nye series åbnings-sekevens med den legendariske kendingsmelodi, hvor stjernerne begejstret danser rundt mellem hinanden, mens deres navne kører over skæmen. Se den her - og se resten fra fredag på TV 2 Zulu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden