Henrik Hoffmann ny vært på TV 2: Jeg er så stolt

Henrik Hoffmann

Henrik Hoffmann

Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Den 38-årige Henrik Hoffmann bliver den 1. december ny sportsvært på TV 2. Han har arbejdet de sidste ti år som medredaktør og fodboldvært på Discovery Networks.
Henrik Hoffmann bliver den 1. december ny sportsvært på TV 2 Sport. Han afløser Nadia Filt, der pr. den 1. januar bliver vært på TV 2/ Lorry. 
- TV 2 er et kæmpe varemærke inden for journalistik og sportsjournalistik. Jeg kommer selv fra Fyn og har som barn kørt forbi Kvægtorvet mange gange og altid tænkt, at der arbejder Morten Stig Christensen og Line Baun Danielsen. At jeg nu får mulighed for selv at arbejde samme sted, er jeg meget stolt over og glad for, fortæller Henrik til BILLED-BLADET. Han er rigtig glad for fodbold, som han har beskæftiget sig meget med og selv dyrket, siden han var dreng. 
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Henrik er far til August

- Jeg følger også med i håndbold, cykelsport og Formel 1 – sportsgrene, som jeg glæder mig til at præsentere en masse gode nyheder om i mit nye job, siger den 38-årige sportsvært. Han bor i Søborg sammen med sin kone Anja og sønnen August på to og et halvt år.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden