Fredag, 27. oktober 2017 - af Liz Rørsig

Patrik Wozniacki om at blive far: - Det føles fantastisk

Patrik wozniacki
Patrik Wozniacki og Sofie Pamer
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Patrik Wozniacki og kæresten Sofie Pamer er blevet forældre til en lille søn. Familieforøgelsen vækker stor jubel – ikke mindst hos søsteren, tennisstjernen Caroline Wozniacki.

- Det er en fed følelse at blive far, siger Patrik Wozniacki til BILLED-BLADET. Han og kæresten, Sofie Pamer er blevet forældre til en lille søn, og det vækker jubel hos familien. Søsteren og tennisstjernen Caroline Wozniacki fik blot 20 minutter efter, at hun var blevet faster mulighed for at få et glimt af det nye familiemedlem via Face Time på telefonen i Singapore under WTA Finals, hvor hun deltog. Det sørgede Patrik for, ligesom resten af familien fik mulighed for at kigge med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Caroline er sindssygt glad

- Caroline er sindssygt glad, ligesom vores forældre er det, fortæller Patrik, der er tennisekspert på TV 2 Sport. Caroline var så glad for at blive faster, at hun spontant sendte en hilsen på TV efter en veloverstået tenniskamp i Singapore og i øvrigt afslørede, at Patriks søn skal hedde Nicolas. 

- Ja, Caroline er ved at blive familiens ”newsbreaker”. Hun var også med til at afsløre nyheden, da Sofie var blevet gravid. Caroline var så stolt og glad, så under French Open kom nyheden ud, siger Patrik med et smil om sin søster.

Se de søde fotos, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe fra Patrik Wozniackis Instagram-profil:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden