Sød optakt til håndbolddrama: Stine Bjerre overrasket på direkte tv

Stine Bjerre Mortensen

Stine Bjerre Mortensen

Foto: Martin Høien
Da der var optakt på TV 2 til torsdag aftens VM-brag i håndbold, bød Daniel Svensson værten Stine Bjerre Mortensen på lidt af en overraskelse til allersidst.

Når Danmark og Qatars håndboldherrer torsdag aften klokken 20.30 står overfor hinanden ved VM i Egypten er der spænding og dramatik i vente på TV 2, der viser braget direkte.

Stine Bjerre blev overrasket

Sportsværten Stine Bjerre Mortensen og håndboldeksperten Daniel Svensson bød tidligt torsdag aften på optakt til VM-kampen, og her var der fuld fokus på håndbold-detaljerne forud for dramaet.

Der var dog også plads til noget helt andet, der blødte en smule op for den intense spænding op til håndboldkampen med Mikkel Hansen, Niklas Landin og alle de andre danske favoritter.

 

Daniel Svensson
Foto: Aller Foto

Daniel Svensson

Glad vært

Daniel Svensson gav Stine Bjerre Mortensen noget af en sød overraskelse, da han umiddelbart, inden hun til seerne fik sagt farvel og tak og på gensyn til VM-kampen 20.30, lige havde en kommentar til Stines look.

Daniel roste Stine for hendes nye smarte sølvglinsende kjole, og den ros tog en overrasket og glad vært imod.

Perfekt optakt

Det var en på alle måder perfekt optakt til en forhåbentlig fantastisk dansk håndbold-aften med VM-matchen Danmark-Qatar som hovedret.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden