11. dec. 2015
Af af Ken Richter

Stine Bjerre Jørgensen hjem til jul i Hamborg

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen
Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Jørgensen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Efter VM i Herning skal Stine Bjerre Jørgensen hjem til Hamborg og holde sin første jul med kæresten Casper U. Mortensen

Når Stine Bjerre Jørgensen er færdig med at dække VM i håndbold for kvinder, skynder hun sig hjem til Hamborg. Hun flyttede til den tyske millionby for godt fire måneder siden, fordi hendes kæreste, håndboldspilleren Casper U. Mortensen, fik kontrakt med storklubben HSV Handball. Parret føler sig allerede godt hjemme i Hamborg. Eneste ulempe er sproget.

- Jeg har ikke haft tysk, siden jeg gik i 9. klasse, fortæller Stine, som derfor er tilbage på skolebænken. - Vi går til tysk to gange om ugen, tilføjer Stine, som dog mister nogle lektioner, mens hun for TV 2 SPORT er reporter i Herning.

Det bliver nok heller ikke de tyske gloser, Stine kommer til at terpe, når hun kun tre dage før jul er hjemme igen. For hun og Casper skal nemlig holde deres første jul sammen.

Stine Bjerre hjem til julepyntet lejlighed

- Nu skal vi til at være voksne, indskyder Casper, som regner med at finde et juletræ og måske også lidt pynt, inden Stine er tilbage i lejligheden, hvor julen bliver fejret sammen med Stines familie.

Til gengæld kan Casper trøste sig med, at hans familie kommer på besøg på mandag, hvor han fylder 26 år - og må undvære sin Stine.

LÆS MERE: Stine Bjerre på sidenlinjen ved VM i Herning

Læs mere om: