Andreas og Sebastian sammen i ny serie: Det var en meget hård besked

Den nye krimiserie "Alfa" lod vente på sig, men nu er der endelig premiere på serien, der har brødrene Andreas og Sebastian Jessen i hovedrollerne.

Søndag aften er der endelig premiere på den nye krimiserie ”Alfa”, og det er efter stor usikkerhed.

For serien, der har brødrene Sebastian og Andreas Jessen i hovedrollerne, skulle nemlig have været sendt allerede i april.

Stolte brødre 

På grund af coronakrisen blev premieren dog udskudt helt til 2021.

- Det var en meget hård besked, at der skulle gå et helt år, fortæller Andreas Jessen.

Planerne blev heldigvis ændret igen, og nu kan danskerne endelig se resultatet af det arbejde, som brødrene Jessen er så stolte af.

Brødrene er blevet voksne

De var begge barnestjerner og har været skuespillere i over 20 år, men det er første gang, at de to spiller over for hinanden foran kameraet.

- Jeg er glad for, vi først prøver det nu. Jeg tror ikke, jeg havde været klar for fem år siden. Det er sket nogle ting, og man er blevet mere voksen, så nu giver det mening, forklarer Sebastian Jessen om brødrenes samarbejde.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

I 2014 mistede de deres far til kræft, og et halvt år efter oplevede de med to ugers mellemrum begge at blive far for første gang.

De to brødre har på den måde fulgtes ad både privat og arbejdsmæssigt. 

I galleriet herover kan man se billeder af de to brødre, fra de var børn og til i dag, hvor Sebastian og Andreas Jessen er henholdsvis 34 og 31 år.

"Alfa" kan følges på TV 2 Play eller hver søndag på TV 2 Zulu. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden