9. jun. 2023
Af Luise Marie Bekker

Bachelorette-Julie: Tog en stor beslutning inden torsdagens roseceremoni

Julie fra "Bachelorette".
Julie fra "Bachelorette".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Julie har noget vigtigt at fortælle til gutterne ved ugens roseceremoni

I torsdagens udgave af ”Bachelorette” har Julie noget, hun gerne vil fortælle mændene inden roseceremonien.

Og der lader TV 2 seerne hænge i en cliffhanger – først på tirsdag finder man ud af, hvad det går ud på.

Til BILLED-BLADET fortæller Julie nu, hvad der gik forud for roseceremonien.

– Der var ikke nogen mænd, jeg normalt ville være taget på date med i Danmark, men jeg var nødt til at være åben over for dem og lære dem at kende, og det er svært at åbne sig op over for mennesker og de her fyre, som jeg ikke selv har valgt. Og i og med at der ikke er den store kemi eller gnister mellem mig og fyrene på daværende tidspunkt, er det bare endnu sværere at åbne sig op. Samt at der ligger den her forventning og hænger over hovedet på en, om at man skal finde kærligheden, fordi hvad nu hvis den ikke opstår? Er det så også okay?

– Jeg tænkte, at jeg ikke orkede det, og jeg følte mig magtesløs, for hvad skulle der dog kunne komme ud af det for mig. Det var ret meget op ad bakke.

Julie: Jeg regnede ikke med det

Mændene gør til aftenens mingle Julie opmærksom på, at de ikke rigtigt kan mærke hende.

– Jeg havde ikke regnet med, at mændene lagde så meget mærke til det, men det giver god mening, at de har mærket det. På det tidspunkt vibede jeg ikke med nogen af mændene. Så de har følt det samme og følt, at de ikke fik noget igen.

Lige inden roseceremonien tog hun så en stor beslutning.

– Det var først efter minglen, jeg tog beslutningen om at adressere mændene. Jeg sad på værelset og ventede på, at jeg skulle op til roseceremonien.

– Det var en blanding af de ting, fyrene sagde, men jeg kunne også bare mærke, at det ikke var behageligt at være i. At jeg havde nogle ting, jeg hverken havde sagt til fyrene eller produktionen, og det var svært at være i.

Et stort pres

Inden hun talte til fyrene, talte hun derfor med produktionen.

– Til produktionen sagde jeg, at jeg følte, der var et stort pres og en stor forventning på mig fra dem og fra mig selv og egentligt også alle andre til, at jeg skulle finde kærligheden. Det var lidt svært at have den på mig, og der så ikke skete noget helt naturligt. Jeg havde hele tiden i baghovedet, at nu skulle der opstå noget, og det var megasvært at have den hængende over hovedet. Jeg gik ind i det og regnede med og håbede på, at jeg ville møde en. Det har også været en stor succes i ”Bachelor”, og det lagde et pres på.

Produktionen beroligede Julie.

– De sagde, at det var ok, hvis jeg ikke fandt kærligheden. Det ville være fantastisk, hvis jeg gjorde, men hvis ikke, var det også ok. Og det havde jeg bare ikke talt med nogen om på noget som helst tidspunkt, at det var en mulighed. At det kunne ske, siger hun.

Hvad Julie siger til mændene til roseceremonien, og om hun trods den manglende kemi med nogen af gutterne bliver hængende i Mexico, kan vi se i ”Bachelorette” på tirsdag.

Læs mere om: