Frank Hvam skal være Casper Christensens forlover

Casper Christensen og Frank Hvam

Casper Christensen og Frank Hvam

Arkivfoto: AOP
Casper Christensen har valgt sin ”Klovn”-kollega som forlover, når han på lørdag skal giftes med Isabel Friis-Mikkelsen.

Frank Hvam som forlover til Casper Christensens bryllup?

Tegningen til en ren ”Klovn”-katatastrofe ligger lige for, og selv er Casper Christensen da også blevet lidt betænkelig over, at han har valgt sin mangeårige ven til det betroede hverv på lørdag den 13. september, fortæller han i BT.

- Det er Frank, der skal være min forlover. Men jeg er ærlig talt blevet lidt betænkelig ved det, fordi han er så glemsom, siger Casper Christensen, der siger ja til Isabel Friis-Mikkelsen ved årets kendisbryllup i Vor Frue Kirke i København.

Navnlig ringene er Casper øm omkring:

- Det er de vildeste vielsesringe, som overhovedet ikke ligner almindelige vielsesringe. Og der er stor forskel på mandens og kvindens, afslører Casper Christensen og fortæller, at han har fået ringene specielt fremstillet hos guldsmeden Marlene Juhl-Jørgensen fra Figaros Bryllup.

Den kirkelige handling i Københavns Domkirke, hvor kronprins Frederik og kronprinsesse Mary også blev gift, følges op af en større reception.  

Selve bryllupsfesten om aftenen bliver holdt et hemmeligt sted for 80 inviterede gæster.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden