Onsdag, 17. maj 2023 — af Catja Klarskov

Husker du Rasmus fra Sommerdrømme? Nu medvirker han i nyt datingprogram, og han er langt fra det eneste velkendte ansigt

Rasmus Andersen 
Rasmus Andersen
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Rasmus medvirkede i den seneste sæson af ”Sommerdrømme”, men nu jagter han i stedet kærligheden i et helt nyt datingprogram. Han er dog langt fra programmets eneste velkendt ansigt.

27-årige Rasmus Andersen lagde sjæl, slid og kræfter i det sommerhus, han og naboveninden Katrine Bonde sammen skabte og drømte om at vinde i den seneste sæson af TV 2-programmet ”Sommerdrømme”.

Som bekendt blev det ikke det københavnske vennepar, der løb med sejren, og nu jagter Rasmus i stedet kærligheden i det nye datingformat ”Bachelorette”, der har premiere på TV 2 Echo den 23. maj.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rasmus er dog langt fra den eneste bejler i programmet, der har et ansigt velkendt fra tv-skærmen.

I ”Bachelorette”, der har Mette Sommer og Julie Kriegler i hovedrollerne, er 16 mænd rejst til Mexico for at date de to kvinder. Én af dem er Rasmus, men også Kristian Stig, Alexander og Kasper har tidligere optrådt på tv.

24-årige Kristian Stig medvirker i den nye sæson af "Bachelorette", men er også kendt fra DR-programmet "Vild kærlighed". Her gik han blot under kaldenavnet Stig, i programmet hvor ti unge mennesker jagtede kærligheden i den svenske natur.

Kristian Stig da han medvirkede i DR-programmet "Vild kærlighed"
Foto: Alexander Stenholdt / Story Productions

Kristian Stig er dog ikke rejst alene til Mexico. Med sig har han nemlig sin storebror, 28-årige Kasper, der også er rejst mod sydens sol for forhåbentligt at finde kærligheden.

Selv om det dog er noget længere tid siden, så genkender den skarpe seer muligvis også storebror Kasper fra tv-skærmen. I 2015 medvirkede han nemlig i Kanal 4-programmet "Danmarks næste topmodel".

Alexander og Catrine da de medvirkede i TV 2-programmet "Alene sammen".
Foto: Metronome / TV 2

Også 30-årige Alexander er hjemmevant i at begå sig og sågar date foran et kamera. Sidste år kunne han nemlig opleves i ”Alene sammen”, der er et kærlighedseksperiment, der blev sendt på TV 2.

Selv om han her datede Catrine for åben skærm, så fandt de to altså ikke kærligheden i hinanden, og nu prøver han atter lykken i enten Mette Sommer eller Julie Kriegler.

Kasper har tidligere medvirket i "Danmarks næste topmodel" men jagter nu kærligheden i "Bachelorette".
Foto: Lotta Lemche/TV 2

”Bachelorette” har premiere den 23. maj på TV 2 Echo og TV 2 Play og sendes derefter hver tirsdag, onsdag og torsdag mange uger frem.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden