Torsdag, 1. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Hustruen støtter Heino Hansen: Se hendes VILDE kjole

Cecilia og Heino Hansen

Cecilia og Heino Hansen

Foto: Mikael Rieck
Heino Hansen er nomineret som årets komiker, der kåres ved Zulu Comedy Galla torsdag aften, og på den røde løber var der ingen tvivl om, hvem hans hustru var.

Torsdag aften løber årets Zulu Comedy Galla af stablen i Operaen i København, og det er strømmet til med kendte gæster – blandt andre Heino Hansen og hustruen Cecilia Hansen.

Den 37-årige komiker fra Næstved er nemlig nomineret som årets komiker, og der er fuld opbakning fra netop hustruen.

Sønnerne bakker op

Hvis man skulle være i tvivl om, hvem hun hepper på på den store aften, kunne man med fordel tage et blik på hendes specialdesignede kjole lavet af Agnes Saabye – på skørtet er der nemlig et kæmpe ansigt af hendes populære mand.

Fra parrets to sønner på tre og et år var der også fuld opbakning, og Heino Hansen bar et farverigt perlearmbånd, som han torsdag morgen havde fået af sønnerne.

Cecilia og Heino Hansen

Foto: Mikael Rieck

- Det skulle give held, fortæller Heino Hansen om smykket.

- Når man bliver far, får man lidt bløde følelser. I starten af ens komikerkarriere, griner man af folk, der har bløde værdier, men pludselig får man dem selv, lød det fra komikeren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har det seneste år turneret rundt med sit første onemanshow, og familien har været med på hele touren.

De håber alle tre på, at han torsdag aften løber med prisen som årets komiker - og det gør Heino Hansen naturligvis også selv. 

- Men hvis jeg ikke vinder, er den her aften som alle andre aftener i mit liv: En aften, hvor jeg ikke får en pris. Og så går det nok. Jeg er sgu stolt af nomineringen, sagde Heino Hansen.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden