Mick Øgendahl blev indlagt på psykiatrisk afdeling

Mick Øgendahl.

Mick Øgendahl.

Foto: Lars H. Laursen
Komikeren Mick Øgendahl gik helt ned med flaget, da han sidste år blev ramt af en slem stressreaktion.

Det fik alvorlige konsekvenser, da komikeren Mick Øgendahl, som er gift og far til tre børn, i maj sidste år fyldte sit liv med alt for meget arbejde. I et interview med Euroman afslører Mick, hvordan han brød sammen midt i optagelserne til TV 2 Zulu-serien ”Tomgang”, som han selv skriver, instruerer og spiller hovedrollen i.

Øgendahl bad simpelthen en kammerat om hjælp til at blive indlagt på psykiatrisk afdeling. Her tilbragte han 14 dage.

”Jeg vidste bare, at mine børn ikke skulle se mig sådan. Jeg tænkte også på, om jeg overhovedet kom tilbage som komiker. Om nogen ville satse på mig, eller jeg bare var ham, der blev kukkuk”, fortæller Mick til Euroman.

Grünewald var bekymret

Skuespiller Sarah Grünewald spiller med i ”Tomgang” og er samtidig en af Mick Øgendahls gode venner. Til BT fortæller hun, at det var et hårdt slag for hende, at Mick blev indlagt.

- Jeg blev meget bekymret for ham, da vi fik det at vide. Og jeg blev ked af at høre, at han havde presset sig selv så meget, at han brød sammen. Men Mick er en utroligt dedikeret mand, der engagerer sig helt sindssygt i de ting, han laver, så jeg var ikke overrasket over, at han ikke selv har kunnet mærke, hvornår han skulle sige stop, siger Sarah Grünewald og fortæller, at Mick selv forklarede TV-holdet om sin indlæggelse, da han vendte tilbage på job.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden