Onsdag, 16. marts 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Nu vender Minkavlerne tilbage: Sådan bliver den nye sæson

Minkavlerne

Minkavlerne

Foto: Per Arnesen/TV 2
En ny sæson af "Minkavlerne" får premiere lige om lidt, og der er igen lagt op til masser af både drama, krimi og komik.

Det var i 2019, der var premiere på den første sæson af ”Minkavlerne”, og selvom branchen i virkelighedens verden er lukket ned i Danmark, er der nu premiere på tredje sæson af successerien.

TV 2 Zulu-serien udspiller sig fortsat i Nordjylland, og året er 2019, da vi igen besøger Niller og Gerda og sønnerne Jakob, Allan og Martin.

Nye udfordringer

Pelsningssæsonen står for døren, og familien Christiansen er blandt de eneste minkavlere, som har de eftertragtede brune skind.

Allans løslades fra fængslet efter hans ’uheld’ med en ulv i sæson 2, og da han vender hjem på gården, flytter også hans ven fra fængslet, Bjørn, ind hos familien, og så begynder tingene at tage en uventet drejning.

Det betyder, at familiens fremtid som minkavlere kommer i fare, ligesom de fortsat også kæmper med at få økonomien til at hænge sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flere hemmeligheder

Martin er blevet kæreste med kroejerens niece, Mie, mens familiens ven René har fået arbejde på kroen. Jakob og Maria venter fortsat barn, efter det i sidste sæson kom frem, at de alligevel ikke er søskende, og Jakobs biologiske far, Pastor Per, har travlt med at holde hånden over Gerda, der ligesom ham selv holder på hemmeligheden om sandheden bag mordet på Thordis. Et mord, som Maria lige pludselig begynder at grave i. 

Der er med andre ord lagt op til masser af både drama, krimi og komik i tredje sæson af ”Minkavlerne”, hvor der er gensyn med en række af de velkendte skuespillere som Ruben Søltoft, Kirsten Lehfeldt, Niels Hausgaard, Jonas Mogensen, Kasper Gross, Mick Øgendahl, Bodil Jørgensen, Frank Hvam og Anna Stokholm.

Nye navne er med

En række nye skuespillere bliver også en del af ”Minkavlerne”-universet i denne sæson. Blandt andre Kenneth Christensen, Helle Dolleris, Rasmus Botoft, Uffe Rørbæk og Lars Hjortshøj.

Der er premiere på tredje sæson af ”Minkavlerne” 4. april på TV 2 Zulu og allerede søndag 27. marts på TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden