Nyt Zulu Djævleræs med farlig fart

Med igen er også dygtige, smukke Lisbeth Østergaard, som bestyrer værtsrollen.
Med igen er også dygtige, smukke Lisbeth Østergaard, som bestyrer værtsrollen.
Foto: Niels Henrik Dam

Speederen er i bund og underholdningen i top i den nye omgang Djævleræs.

Onsdag, 3. april 2013 - af Helle Skram de Fries

Det er hverken for tøsedrenge eller piger i den nye omgang ”Zulu Djævleræs”, der sendes fra på mandag 8. april. Den nye sæson, der allerede er optaget, byder på både sjove, søde og ikke mindst nervepirrende farlige situationer.

BILLED-BLADET var med på Nysum-banen i Nordjylland og fulgte optagelserne af program nummer to, der bliver sendt mandag 15. april.

Uden at røbe for meget, kan vi godt afsløre, at blandt andre Sophie Fjellvang-Sølling og hendes køremakker, Morten Remar, giver den max gas i program to.

I debutprogrammet på mandag den 8. april, er blandt andre genganger-parret, TV-vært Bubber og skuespiller Stephanie Leon - der deltog i både første og fjerde Zulu-sæson - tilbage i ræset.

Med igen er også dygtige, smukke Lisbeth Østergaard, som bestyrer værtsrollen.

Josephine af Rosenborg, Marie Egede, Basim og Wafande er også bag rattet i djævlebilerne på mandag 8. april.

I program to kan man - udover Sophie Fjellvang-Sølling og Morten Remar, også glæde sig til at se blandt andre, Anja Steensig, der afslører, at der bag det milde, feminine ydre gemmer sig den ondeste racer-djævel. Og Eva Nabe Poulsen an opleves i semifinalen.

I året ”Zulu Djævleræs” er det ikke kun trofæer og håneret, de glade amatørræser-kørere kæmper om. Det er i høj grad også de eftertragtede pladser på det danske landshold. Det holdt der skal vinde den pokal tilbage, som nordmændene stjal fra os sidste år.

Den kamp vil blive udspillet i en tre timers dyst, der finder sted på Nysum-banen i slutningen af maj måned 2013.