Torsdag, 27. juni 2013 - af Jan Bergman

Sidse Babett Knudsen bliver TV-vært

Sidse Babett Knudsen er vært på ?Zulu Comedy Galla 2013? i Operaen
Sidse Babett Knudsen er vært på ?Zulu Comedy Galla 2013? i Operaen.
Foto: Per Bix / TV 2
”Zulu Comedy Galla” har hentet nye kræfter ind til at styre det store underholdningsshow i Operaen den 25. august.

Sidse Babett Knudsen er i 2013 for første gang vært ”Zulu Comedy Galla” – og hun tager humor meget alvorligt, forsikrer den nye vært.

- Jeg synes ”Zulu Comedy Galla” er et sjovt show. Jeg tager humor meget alvorligt, så derfor har jeg besluttet mig for ikke at være sjov i Operaen. Hvad der kommer til at ske, ved jeg endnu ikke, men jeg glæder mig helt vildt, siger en storsmilende Sidse Babett Knudsen, der for at understrege alvoren, er blevet fotograferet til lejligheden med en temmelig stram grimasse.

”Zulu Comedy Festival 2013” er en ti dage lang festival med shows på små og store scener i Storkøbenhavn. Både nye og kendte komikere gæster festivalen, bl.a. Simon Talbot, der har premiere på sit oneman-show ”Talle alene i verden”, samt Simon Jul, Martin Brygmann, Geo, Huxi Bach, Carsten Eskelund, Tobias Dybvad, Michael Schøt, Sebastian Dorset, Thomas Hartmann og en række udenlandske profiler.

TV 2 Zulu sender også hele ugen det bedste comedy, så man kan også fejre festivalen derhjemme.

”Zulu Comedy Galla 2013” vises på TV 2 Zulu søndag 1. september fra klokken 20.00.

Sidse Babett Knudsen er vært på ”Zulu Comedy Galla 2013” i Operaen
- Jeg tager humor meget alvorligt, så derfor har jeg besluttet mig for ikke at være sjov i Operaen, bedyrer Sidse Babett Knudsen.
Per Bix / TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden