11. aug. 2015
Af Lene Skriver Bak

12 dansere klar til Vild med dans

De professionelle dansere til Vild med dans 2015
De professionelle dansere til Vild med dans 2015: Mads Vad, Thomas Evers Poulsen, Michael Olesen, Karina Frimodt, Mie Moltke, Morten Kjeldgaard, Jenna Bagge, Luise Crone Dons, Frederik Nonnemann og de tre nye; Aslak Amstrup, Mille Funk og Patricia Tjørnelund.
TV 2
TV 2 har offentliggjort navnene på de 12 professionelle dansere, der skal på gulvet, når det igen er tid til ”Vild med dans”. Der er både gamle kendinge som Thomas Evers Poulsen og Mie Moltke og helt nye ansigter på holdet.

Når den nye sæson af ”Vild med dans” går i luften den 11. september, skal 12 spændte dansere på gulvet med deres partner.

Selvom de 12 såkaldte ny-dansere endnu ikke alle er afsløret, har TV 2 nu løftet sløret for, hvem vi får at se på gulvet når det drejer sig om professionelle dansere.

Tre nye og flere gamle kendinge

”Vild med dans”-familien får nye medlemmer, når der spilles op til dans. Der er nemlig tre helt nye navne blandt de 12 dansere.

Det drejer sig om Aslak Amstrup, Mille Funk og Patricia Tjørnelund. Førstnævnte er dog ikke ny i ”Vild med dans”-sammenhænge, da han allerede har været med i den libanesiske udgave, hvor han har været i finalen tre gange.

https://imgix.billedbladet.dk/nyevmddanseretv2450.jpg
TV 2

Blandt de velkendte ansigter er både tidligere vindere som Mads Vad og Thomas Evers Poulsen, men også de gamle kendinge Michael Olesen, Karina Frimodt, Mie Moltke og Morten Kjeldgaard er igen at finde på dansegulvet i efteråret.

De får selskab af Jenna Bagge, der debuterede sidste år med rapperen USO, Luise Crone Dons, der medvirkede i sæson 6 med Aqua-sangeren René Dif og Frederik Nonnemann, der har været med de seneste to sæsoner med henholdsvis DJ’en Le Gammeltoft og den tidligere badmintonspiller Tine Baun.

Læs mere om: