27. feb. 2012
Af af Preben Petersen

1,3 millioner seere så Kim Wagner vinde "Voice"

Kim Wagner og L.O.C. jubler over sejren i "Voice".
Kim Wagner og L.O.C. jubler over sejren i "Voice".
Foto: Ole Bjørk
På TV 2 er der berettiget glæde over søsætningen af kanalens bud på en populær musikkonkurrence.

Da sangeren Kim Wagner lørdag klokken 22.12 blev kåret som vinder af "Voice - Danmarks største stemme", blev det fulgt af flere end 1,3 mio. danskere på TV 2. Dermed understregede "Voice" sin position som den mest sete lørdagsunderholdningsserie på dansk TV siden 1999.

Det gennemsnitlige seertal til lørdagens finale i "Voice - Danmarks største stemme" var 1.148.000 seere, mens det gennemsnitlige seertal til "Voice - afgørelsen" var 1.270.000 seere. Og over 1,35 mio. danskere så med, da Kim Wagner blev udråbt som "Voice"-vinder.

- Finaleshowet lørdag aften var en fantastisk afslutning på en konkurrence, som har haft fuldt fokus på stemmen og på musikalsk talent. At vi står med fire finalister, som alle sammen kunne udkomme med en plade, de selv havde skrevet tekst og musik til, vidner for mig om, at "Voice"s mission om at præsentere nye danske stjerner for seerne er lykkedes. Som program har "Voice" løftet niveauet i genren væsentligt, og det har seerne honoreret, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen.

Læs mere om: