Onsdag, 31. oktober 2018 — af Ken Richter

25-årige Niels fra Landmand søger kærlighed: På tide at flytte hjemmefra

Niels Kjær Sørensen
Niels Kjær Sørensen
Foto: Lars Aarø
Niels Kjær Sørensen fik malet og gjort rent, inden Mette, Katrine og Renée flyttede ind på gården.

Der blev skrubbet og malet lige til ganske få timer før, at pigerne Mette, Katrine og Renée rullede ind på gårdspladsen hjemme hos Niels i tirsdagens udgave af "Landmand søger kærlighed" på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Niels fik hjælp til pigebesøg

- Vi skulle have det hele shinet op, og vi havde samtidig travlt i marken. Heldigvis fik jeg hjælp af mine to kammerater Christoffer og Søren, fortæller Niels Kjær Sørensen om de hektiske timer op til pigebesøget. Han nåede kun at få ganske få timers søvn, inden han skulle vise pigerne rundt i stuehuset.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Niels bor på den fædrende gård i Højslev nær Skive sammen med to søskende og sine forældre. Men de var taget på campingferie, så Niels og pigerne havde huset for sig selv.

På tide at flytte hjemmefra

Den 25-årige fodermester føler, at det snart må være på tide, at han flytter hjemmefra. Han har dog prøvet at bo for sig selv i en lejlighed i Viborg, men det var ingen succes.

- Det var ekstremt kedeligt, for jeg vidste ikke, hvad jeg skulle lave. Jeg handlede måske ind fire-fem gange om dagen - bare for at få tiden til at gå, fortæller den aktive landmand, der har det bedst, når der er noget, han kan lave hjemme på gården.

- Måske skal jeg ikke flytte så langt væk, overvejer Niels.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden