Onsdag, 21. oktober 2020 - af Stine Ramlyng

60 PLETSKUD: Årgang 0-Stephanies liv i billeder

Vi har fulgt Stephanie Siguenza van-der Watt - bogstavelig talt - fra hun blev født.

En lille mørkhåret pige, med store øjne, lange øjenvipper og et bedårende smil ramte første gang danskernes hjerter, da hun tonede frem i tv-dokumentaren "Årgang 0" tilbage i 2001.

Året forinden havde et tv-hold fulgt hendes forældre Christina og Christian både før, under og efter fødslen af den lille pige, som de fleste danskere nu kender under navnet Stephanie Siguenza van-der Watt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I 20 år har danskerne kunne følge den lille pige fra de første skridt, gennem hendes til tider svære teenageår og op til i dag, hvor hun er flyttet hjemmefra og lever sit liv med kæresten Jeff i Slagelse.

Barsk barndom

En rejse, der ikke altid har været lige nem. De seere, der har fulgt hende i  "Årgang 0” gennem årene, har også været været vidne til, at Stephanies liv har været præget af mange opbrud.

Skilsmisser, massevis af flytninger, ensomhed og svigt har præget hendes barndom og ungdom. Stephanie har dog kæmpet sig til det liv, hun har i dag. Med en HF-studentereksamen i bagagen, arbejder hun i dag som lærervikar og på Autisme Center Vestsjælland. På sigt drømmer Stephanie om at uddanne sig til lærer.

I en ny bog fortæller Stephanie Siguenza van-der Watt for første gang sin egen historie. Hun synes ikke, ”Årgang 0” har fortalt den fulde sandhed. BILLED-BLADET har mødt hende til en snak om fortiden og fremtiden, og hvorfor hun ikke længere har kontakt til sin far.

Det store interview med Stephanie kan du læse i denne uges BILLED-BLADET, der er i butikkerne fra torsdag den 22. oktober.

BILLED-BLADET nr. 43, 2020
Foto: Aller Media

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden