Lørdag, 15. september 2018 - af Stine Ramlyng

Årets første par ude af Vild med dans: Michael Olesen og Lucy reddet på målstregen

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Årets første omdans blev fredag aften en realitet, da sidste års vinder Michael Olesen og hans dansepartner Lucy måtte kæmpe for at gå videre mod Emil Thorup og Jenna Bagge.

- Vi skal sige farvel til det første par. Det par vi nævner nu er det par, der går videre i "Vild med dans" lød det fra de to smukker værter Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald i et langt nervepirrende minut, inden de sagde navnet "Michael Olesen og Lucy Love":

Det lå ellers ikke umiddelbart i kortene, at det var netop de to par, der skulle i omdans. Efter sidste uges danse og denne fredag aftens danse lå Emil og Jenna samt Michael og Lucy på henholdsvis en 8. og 9. plads med pointene 11 og 10, skarpt forfulgt af Rosa og Esbern, der sammenlagt havde syv point, Lars og Sofie med fem point og Rolf og Karina med fire point.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuffet Emil Thorup erkendte nederlag

Men da seernes stemmer var talt op, havnede sidste års vinder MIchael Olesen og hans nye dansepartner Lucy Love altså i den frygtede position. Så lettelsen var nem at spore hos det danseglade par, der blev reddet på målstregen.

Til gengæld måtte Emil Thorup og Jenna Bagge se sig selv ryge ud som årets første par og skuffelsen var da heller ikke til at tage fejl af.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Man kan jo ikke gøre det bedre end sine egne evner. jeg nåede topmålet af de evner, der er blevet mig givet. Jenna gjorde hvad hun kunne, sagde Emil Thorup med et lille smil - trods alt.

Hvad synes I - blev det rigtige par sendt hjem? Afgiv jeres stemme herunder:

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden