Onsdag, 4. januar 2017 - af Lene Skaarup

Årgang 0: David er blevet en bedre bilist

David Ellebye, Rachel Ellebye

David Ellebye, Rachel Ellebye

Foto: Claus Fisker
I første afsnit af dette års "Årgang 0" får Rachels storebror David kørekort, og den første køretur uden kørelærer er sammen med lillesøster Rachel.

I ugens afsnit så vi David få kørekort, og det gav selvsagt tilladelse til at låne forældrene Theresia og Lars' bil. Den første køretur gik ud til skolen, hvor David havde lovet at hente Rachel, hvis han bestod sin køreprøve. Køreturen til McDonald's blev dog med et par små ups'er på vejen, men det har ændret sig siden. 

- Det går meget bedre end i programmet, for jeg har øvet mig lidt mere, og er blevet mere rutineret i trafikken efterhånden. Der er ikke helt så mange "Oh shit!" som i programmet, fortæller David til BILLED-BLADET, der har fået lov til at bringe et privat billede fra den store dag. 

David Ellebye

Foto: Privat

Rachel i Argentina: Vi holder kontakten

Rachel er på nuværende tidpunkt på udvekslingsophold i Argentina, ligesom David var afsted til Brasilien i et år. David og Rachel er dog efterhånden vant til at være adskilt, og de har fundet en måde, så afstanden ikke føles så stor. 

- Min søster og jeg benytter os heldigvis af Skype (videosamtale over internettet red.), så vi kan tale med hinanden, så føles det ikke helt så langt væk, fortæller David. 

LÆS MERE: TV-programmet Årgang 0: Stephanie har fået en kæreste 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden