Årgang 0-Emmas mor åbner genbrugsbutik

Poul-Erik Josefsen, Emma Josefsen, Lene Josefsen

Poul-Erik Josefsen, Emma Josefsen, Lene Josefsen

Foto: Alex Tran
Emmas mor, Lene, åbner -butik sammen med en med veninde.

Emmas mor, Lene Josefsen,  åbner i næste uge en genbrugsbutik på hovedgaden i Tarm sammen med en veninde og arbejdskollea.  StandInd hedder butikken, hvor folk kan leje en reol, og sælge deres ting. Lene og veninden, Heidi Høy Frederiksen, har kendt hinanden i mange år og arbejder begge på et bosted i Ringkøbing. Men de slår nu deres to stillinger sammen til én stilling, så de kan skiftes til at være i StandInd-butikken. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Emmas mor: Jeg glæder mig

- Jeg glæder mig rigtig meget til kundekontakten, og så er det bare fantastisk at vide, at hver gang vi sælger noget, så bliver alle glade. Køberen har måske fundet noget, som han har ledt efter længe, og sælgeren er glad for at være kommet af med varen, siger Lene Josefsen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Lene og hendes mand, Poul-Erik Josefsen har sammen med deres datter, Emma, og deres andre børn været kendte ansigter hos TV 2's seere i det populære tv-program "Årgang 0", men fra i år har familien fra Tarm i Vestjylland dog valgt at stoppe i programmet efter ønske fra datteren Emma.

 

SE BILLEDERNE: Tak for 16 dejlige år, Emma

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden