Årgang 0-mor: Derfor tog jeg så meget på i vægt

Foto: Lars H. Laursen

Frygten for at ramme 100 kilo fik i august "Årgang 0"-moren Christina Siguenza, 38, til at tage en drastisk beslutning. Her fortæller hun, hvorfor vægten var blevet så høj.

Mandag, 25. november 2019 - af Karina Didriksen og Stine Ramlyng

38-årige Christina Siguenza, mor til Stephanie fra "Årgang 0", har nu tabt sig 13 kilo med seks-syv kilometers powerwalk fire gange om ugen.

Hun lægger løbetøjet frem på sengen om morgenen, inden hun tager på arbejde ved retspsykiatrien i Slagelse. 

– Jeg har fri klokken 15, og når jeg kommer hjem, handler det om at prioritere at have tid til mig selv. Børnene er heldigvis store nok til at være alene hjemme i en times tid, forklarer hun.

Bekymringer førte til trøstespisning

Hun har fem børn med tre forskellige mænd, og de to mellemste sønner, Romeo og William, har haft nogle udfordringer, der har resulteret i forskellige diagnoser, blandt andet angst.

– Når man har børn, der har det skidt, bliver man selv påvirket. Bekymringerne hobede sig op, og i en periode trøstespiste jeg. Det var derfor, jeg tog så meget på i vægt, erkender Christina, som altid har haft en sød tand.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

– Jeg elsker kage og sukker, men nu er jeg nødt til at finde alternativer. Jeg har dog stadig en sukkerdag, men det er kommet så vidt, at jeg slet ikke kan indtage så meget sukker mere. Jeg får simpelthen hovedpine bagefter og bliver utilpas, så hvidt sukker er altså gift for kroppen!

Livsstilsændring ikke kur

Christina er nu nede på 85 kilo og er godt på vej med sit ønskede vægttab.

– Det er ikke bare en kur, jeg er på, det er en livsstilsændring. Mit mål er at komme ned på 75 kilo, og mit delmål er, at jeg skal have tabt 15 kilo inden 15. december. Det tror jeg godt, jeg kan klare, siger hun til BILLED-BLADET.

Få dejlige gensyn med "Årgang 0" i galleriet herunder:

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)