Årgang 0-mors kæmpe vægttab: Sådan hjælper kæresten hende

Foto: Lars H. Laursen
Den 38-årige mor til Stephanie fra "Årgang 0" har lagt sin livsstil om og tabt sig 13 kilo. Hendes kæreste Per har hjulpet hende i den store omvæltning.

Christinas kæreste, 42-årige Per, bor i København, hvor hans to døtre på 10 og 13 går i skole. Han arbejder som mellemleder hos Boxer TV, men er coach i sin fritid, og han har været en stor støtte i kampen mod kiloene, fortæller "Årgang 0"-moren.

– Han bakker mig virkelig meget op, og det betyder rigtig meget for mig. Jeg har en dejlig mand, som kan hjælpe mig, og hvis jeg ikke havde ham, havde det nok været lidt sværere, fortæller Christina og fortsætter:

– Vi har en aftale om, at han ikke skal coache mig, for det er ikke godt, når man er kærester. Men han har givet mig en masse input til, hvor man skal starte henne, når man gerne vil tabe sig, så jeg har virkelig givet den gas og hevet mig selv i nakken.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kærester gennem fire år

Parret har været sammen i fire år og blev forlovet i 2018. Der er dog ingen bryllupsplaner i nærmeste fremtid, og der er også en årsag til, at de stadig bor hver for sig.

– Vi kan ikke flytte sammen, før børnene bliver store og selvstændige, og derfor venter vi også med at gifte os. Vi har ikke opskriften på en sammenbragt familie, siger Christina og tilføjer:

– Når Per ikke har sine børn, kommer han hjem til mig, så vi ses ikke så tit, som vi ellers gerne ville. Men når han er her, så tager han med mig ud og motionerer.

Powerwalker fire gange om ugen

Christina powerwalker cirka fire gange om ugen og er nu oppe på seks-syv kilometer.

Hun lægger løbetøjet frem på sengen om morgenen, inden hun tager på arbejde ved retspsykiatrien i Slagelse.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden