Årgang 0-mors rørende ord til Stephanie: Jeg er så stolt af dig

Foto: Dan Mariegaard og Lars H. Laursen

Livet har ikke altid været nemt for Stephanie fra "Årgang 0", og nu sætter hendes mor, Christina, ord på nogle af de svære stunder.

Torsdag, 9. januar 2020 - af Laura Dalgård Hansen

I fire nye portrætprogrammer kommer seerne helt tæt på de fire unge mennesker fra ”Årgang 0”, og torsdag aften er det Stephanies tur til at se tilbage på sit liv.

Stolt mor

Et liv, der ofte har været kaotisk og præget af mange skift.

Og hendes mor, Christina Siguenza, ved, at det ikke altid har været nemt for Stephanie. Det fortæller hun i et utrolig stærkt og rørende brev på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

”Min kæreste Stephanie. Jeg fyldes med en enorm stolthed, når jeg kigger på dig i dag. Du har besejret så mange bjergtoppe og dit uendelige mod og evige smil, er din største styrke. Diamanter skabes under enormt pres, og du er min diamant. Du har desværre set og hørt ting, som ingen børn bør opleve. Set tristheden i din mors øjne, selv jeg forsøgte at skjule det. Hørt min gråd, selvom mange forsøgte at skjule den."

Ansvaret skal aldrig ligge hos barnet

"Hvor er jeg stolt af dig, at du tænkte på mig, bekymrede dig om mig, hjalp mig så godt som du kunne. Det er aldrig et ansvar, der skal ligge på et barn – ALDRIG!” skriver hun blandt andet i det lange brev, som hun efter aftale med Stephanie har delt på Instagram.

I brevet fortæller Christina også om nogle af de mange svære stunder, der har været, mens Stephanie var lille, og hvorfor hun i sin tid traf den svære beslutning at flytte til Sverige uden sine døtre. 

Abonnement på BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

Abonnement på BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Man kan læse hele Christinas stærke brev herunder ved at klikke på pilene til højre i opslaget herunder. 

Vis dette opslag på Instagram

Imorgen på tv2 kommer programmet med min datter Stephanie. Jeg har sammen med hende aftalt, at jeg kommer med mine kommentarer til de ting hun kommer indenom på i programmet. Det er skrevet som et "slags brev" istedet for en tekst med kun kommentarer, da det gav mest mening for mig, EFTER vi har talt om tingene. Digtet til slut, et et digt min kæreste har vist mig fornylig. Et digt jeg har læst mange gange allerede, og det giver så meget mening🌳 Men det er et meget følsomt og stærkt program. Svært er det, at balancere imellem de mange følelser. Men min datter @stephaniessiguenza er en meget modig og stærk pige, og flot af hende, at dele dette med jer💕 @tv2danmark @tv2playdk #årgang0 #aargang0 @aargang0 #dokumentar #fortidensskygge #fortidens #fortidensminder #manbliverstærk #livetsbump #mindatter❤️

Et opslag delt af Christina Siguenza (@christinasiguenza) den