Årgang 0-mors vilde forvandling: Så meget har hun tabt sig

Foto: Martin Høien
"Årgang 0"-moren Christina Siguenza tog i august en beslutning om at ændre på sine vaner, hvilket nu har resulteret i et stort vægttab.

Christina Siguenza blev mor for første gang i 2000 og siden fulgte TV 2 hende og den lille familie, med Stephanie som hovedperson i programmet "Årgang 0". 

Siden fik mor Christina flere børn og med dem fulgte en hektisk hverdag med madpakker, oprydning og alt, hvad der hører til at være mor til fem. 

Vægten gav hende et chok

Tilbage i august i år gik det op for Christina, at hun ikke længere var tilpas i - eller tilfreds med - sin krop. 

- Nu ville jeg ikke mere. Ofte oplever jeg gennem mit arbejde som sygeplejerske, at der skal en alvorlig ting til, at mennesker ændrer vaner. En form for forskrækkelse. Jeg er rask og frisk på alle måder.

- Men da mine øjne landede på displayet på vægten, vågnede jeg. Så startede kampen. En kamp jeg nu vælger at dele med dig, skriver Christina på sin instagramprofil, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

13 kilo lettere

- Sko på, ud og gå. Ingen polerede maskiner og strømlinede træningsprogrammer. Ingen dyre abonnementer og fancy skemaer. Kun de ældgamle regnestykker: Det jeg spiser, minus det jeg bevæger mig. Minimum 3 gange om ugen. 5-6 km rundt i byen. Uge efter uge. Afsted uanset vejr og vind. I starten var det svært. Men langsomt lærte jeg hvordan jeg fik det passet ind, med aftensmad og børn. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Og det er lykkedes Christina at få vægttabet helt op på 13 kilo indtil videre. 

- Det er så fedt, og jeg har fået så mange beskeder fra folk på instagram, der vil vide, hvordan jeg har gjort. Jeg håber virkelig på at kunne inspirere mange flere, siger Årgang 0-moren til BILLED-BLADET. 

Foto: Private

Gense de dejlige billeder fra "Årgang 0" gennem tiden herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden