Tirsdag, 5. januar 2016 — af af Ken Richter

Årgang 0: Som de dog er blevet store

Emma, Rachel, Stephanie, Christian
Emma, Rachel, Stephanie, Christian
Foto: TV 2
Emma holder en pause, mens TV 2 fortsat følger Rachel, Stephanie og Christian.

De er i fuld gang med at tage det store skridt fra barn til voksen. I det nyeste afsnit af føljetonen om "Årgang 0", hvor TV 2 har fulgt Emma, Stephanie, Rachel og Christian, viste de alle fire sig at have forladt barndommen. De har i løbet af det seneste år udviklet sig til fire selvstændige unge, der har mod på at klare sig selv på vej ud i livet. Forældrene bliver ikke længere betroet alle hemmelighederne. Dem deler de fire unge hellere med vennerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Emma holder pause fra "Årgang 0"

- Jeg har en knæskade og har haft smerter i halvandet til to år, fortalte Emma, der af samme grund heller ikke er kommet på efterskole, som ellers var hendes helt store drøm.

- Det gav hende et knæk, fortalte Emmas far, Poul-Erik, i det første nye afsnit af "Årgang 0". Familien regner dog med at få overskud til, at de igen kan være med i serien.

Rachel har været på efterskole

- Det er det bedste, der er sket. Jeg føler mig accepteret, sagde en lettet Rachel om tiden på efterskolen, hvor hun fik en masse nye venner.

Vennerne betyder også mest for Christian i Aarhus. Han har skruet ned for sin intense tennistræning for at få tid til fester og kammerater. Stephanie fra Slagelse har valgt at få lavet en piercing i tungen.

- Hun er blevet mere karakterfast og står ved sine meninger, roste farmand Christian sin store datter i tirsdagens afsnit af "Årgang 0".

Læs det store interview med Christian i BILLED-BLADET torsdag 7. januar.

LÆS MERE: Årgang 0-mor fejrede fødselsdag i "Vild med dans"

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden