Tirsdag, 4. august 2020 — af Karina Didriksen

Årgang 0-Stephanie afslører stor nyhed: Jeg har ikke fortalt det hele

Foto: Dan Mariegaard
Stephanie Siguenza fra TV 2-programmet ”Årgang 0” har skrevet en bog om sit liv, som udkommer til efteråret.

I 20 år har danskerne fulgt med i Stephanie Siguenzas liv i ”Årgang 0”, men selv om hun har medvirket i TV 2-programmet, siden hun var barn, er det ikke alt, seerne har fået fortalt.

Sidste år besluttede hun derfor, at hun ville skrive en bog om sit liv. Den har fået titlen ”Stephanie - Fra Årgang 0 til Frihed” og udkommer på forlaget Gyldendal i slutningen af oktober.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er dybt angstprovokerende for mig, for jeg har jo siddet og blottet mig fuldstændig over for en journalist. Nu kommer bogen ud til hele Danmark, og jeg er vildt nervøs og bange for, hvad folk vil sige til den, fortæller Stephanie til BILLED-BLADET.

Har holdt nogle historier tilbage

Da optagelserne til ”Årgang 0” sluttede i 2019, havde Stephanie Siguenza en følelse af, at der var meget, hun ikke havde fået fortalt.

- Jeg havde en følelse af, at der manglede et eller andet. Jeg snakkede med min svigermor om det, og så kiggede hun alvorligt på mig og sagde ”du skal skrive en bog”, fortæller hun til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Der er nogle historier med, som folk ikke regner med, og som jeg var lidt skeptisk omkring at skulle fortælle om. Jeg fortæller en masse private ting, som folk ikke har kendt til.

Foto: Gyldendal

Hør Stephanie fortælle mere om tankerne bag bogen her.

Gå på opdagelse i galleriet herunder med de skønne "Årgang 0"-billeder:

GALLERI: Skønne Årgang 0-minder (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden