23. apr. 2016
Af af Liz Rørsig

”Årgang 0”-Stephanie på den røde løber til gallashow

Stephanie van der Watt.
Stephanie van der Watt.
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Stephanie fra ”Årgang 0” glædede sig til at opleve ”Smid tøjet galla 2016” i Glassalen i Tivoli, som vises direkte på TV 2.
Fra den 11. april til den 23. april har TV 2, Coop og Røde Kors stået for den store tøjindsamling, ”Smid tøjet Danmark”, hvor det indsamlede tøj bliver solgt videre i Røde Kors’ butikker og til stofopkøbere. I sidste ende bliver det til penge, som Røde Kors kan bruge til at hjælpe udsatte i verdens brændpunkter og her i Danmark. Højdepunktet for indsamlingen er TV 2’s gallashow lørdag aften den 23. april i Glassalen i Tivoli med Mille Dinesen som vært og masser af stjerner på scenen.

Stephani fra Årgang 0 vil gerne støtte det gode formål

Forinden troppede kendte navne op på den røde løber, heriblandt Stephanie fra ”Årgang 0”. – Jeg ville meget gerne være med og støtte det gode formål, sagde Stephanie til BILLED-BLADET. Hun var ikke i genbrug, men i en helt ny kjole fra New York. - Jeg har lige været derovre på en uges ferie. Det var en rigtig hyggelig tur, fortalte Stephanie, inden hun skulle ind til det store show. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: