Tirsdag, 17. januar 2017 - af Majken Munk

Årgang 0: Stephanie sluttede af med topkarakter

Stephanie Van der Watt
Stephanie Van der Watt
Foto: Per Arnesen/ TV 2
Selvom 9. klasse har været et tumultarisk år for Stephanie Van der Watt, afsluttede hun sin sidste eksamen med bravur.

Det var ikke til at få hænderne ned, da Stephanie Van der Watt gik ud efter at have været oppe til sin afsluttende eksamen i 9. klasse.

Naturfag, som Stephanie var oppe i, var efter sigende ikke hendes favorit, men det var svært at se, da eksamen var overstået. Stephanie scorede topkarakteren 12 og var også selv rørt over sin karakter, som seerne selv kunne konstatere i det seneste afsnit af ”Årgang 0”. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Stephanie fik hjælp af Pia

Det var ikke kun Stephanies fortjeneste, at hun fik den fremragende karakter til eksamen i naturgeografi. Hun må også give lidt af hæderen til sin fars ekskæreste Pia, der har hjulpet hende med at terpe. 

- Det er bare dejligt, at hun vil hjælpe mig med det her, så jeg kan forstå det. Det betyder jo alt for mig, fordi det kan godt være, at vi kan diskutere og være uenige, men når det gælder noget seriøst, hvor man skal forberede sig, så har hun bare en speciel måde til at få det ind i hovedet på mig, sådan så det bliver derinde, fortæller Stephanie Van der Watt i TV 2-programmet. 

Stephanie udsætter gymnasiet

Egentlig var planen, at 16-årige Stephanie skulle i gymnasiet efter sin afslutning på 9. klasse, men det har hendes forældre, Christian Van der Watt og Christina Siguenza, besluttet er en dårlig idé. Derfor skal Stephanie i 10. klasse, hvor hun skal oparbejde en bedre arbejdsmoral, så hun bliver klar til at gå i gymnasiet, hvor der er flere lektier, som skal håndteres. 

LÆS MERE: "Årgang 0": Stephanies hemmelige talent

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden