Søndag, 10. oktober 2021 - af Karina Didriksen

Årgang 0-Stephanie til Vild med dans: Sådan kender hun Micki

Stephanie Siguenza.
Stephanie Siguenza.
Foto: Dan Mariegaard
Stephanie Siguenza fra ”Årgang 0” sad blandt publikum under program 5 af ”Vild med dans” og heppede på nydanseren Micki Cheng.

Blandt de kendte gæster til ”Vild med dans” fredag den 8. oktober var 21-årige Stephanie Siguenza.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Årgang 0”-stjernen var mødt op i dansestudiet på Østerbro for at bakke op om en af nydanserne, nemlig 32-årige Micki Cheng.

- Jeg er her for at støtte Micki. Jeg er faktisk ret gode venner med ham, og vi har skrevet sammen på Instagram det sidste års tid, fortalte Stephanie Siguenza og fortsatte:

- Så ringede han til mig og spurgte, om jeg havde lyst til at komme ind og støtte ham, og selvfølgelig vil jeg det. Men jeg har faktisk aldrig mødt Micki før, det er første gang i aften!

Drømmer om Vild med dans

Stephanie Siguenza forklarede, hvordan de var begyndt at skrive til hinanden på Instagram.

- Jeg startede med at skrive til Micki for at spørge, hvordan han laver sin surdej, og så gav han nogle gode råd. Så snakkede vi mere og mere, så nu er jeg her, lød det med et smil.

”Årgang 0”-stjernen glædede sig til at se Micki Cheng danse med partneren Jenna Bagge. Hun har selv en stor drøm om at medvirke i ”Vild med dans”, og det har hun aldrig lagt skjul på.

- Jeg venter bare på, at TV 2 skriver til mig og spørger, om jeg vil være med. Jeg har jo sagt det så mange gange, så jeg tror ikke, de er i tvivl, sagde Stephanie Siguenza med et grin og tilføjede:

- Jeg var været herinde næsten hvert eneste år, siden jeg var omkring 11 år.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden