2. jan. 2018
Af Stine Ramlyng

Årgang 0-Stephanies far i smertehelvede: Lider af kronisk sygdom

Christian og Stephanie Van Der Watt
Christian og Stephanie Van Der Watt
Foto: Alex Tran/BILLED-BLADET
Det har været et hårdt år for Stephanies far Christian Van Der Watt, der i årets første "Årgang 0"-udsendelse kunne afsløre, at han lider af en meget smertefuld og kronisk nervetilstand.

Voldsomme smerter i lyskeområdet har gennem det sidste års tid tvunget "Årgang 0"-faren Christian Van Der Watt til at være under konstant medicinsk behandling - alene for at få hverdagen til at fungere.

Det afslørede han i en videooptagelse i årets første "Årgang 0"-udsendelse, der blev vist tirsdag 2. januar.

Her fortalte han også, at han trods sovemedicin har svært ved at sove om natten og at noget af det stærkeste smertestillende medicin, morfin, ikke har kunnet fjerne hans smerter.

Det har ifølge Christian Van Der Watt betydet, at Stephanie og hendes søskende Isabella og Tristan ikke har haft den aktive og glade far, som han tidligere har været.

Det går bedre nu

Siden optagelserne er der dog heldigvis sket en positiv ændring efter at Christian Van Der Watt er kommet i et smerteforløb på et privathospital i Ringsted. Et forløb der har lært den 36-årige familiefar at passe på med for store fysiske aktivitere og som har givet ham mere overskud.

- Han er mere frisk nu og er begyndt at være mere aktiv igen. Selvfølgelig kan han have en dag, hvor han har det rigtig skidt og ligger i sengen. Men han er mere oppe nu, og det er også ham, der står og laver mad, hvor det indtil for nylig var Ditte (hans kæreste og samlever.red), der gjorde det fortæller Stephanie til TV2.dk.

Læs mere om: