Fredag, 8. januar 2021 - af Majken Munk

Årgang 0-stjerne i X Factor: Sådan gik det

Oscar, Mogens, Christian og Tina Elhauge fra "Årgang 0"
Oscar, Mogens, Christian og Tina Elhauge fra "Årgang 0"
Foto: Claus Fisker
Fredagens afsnit af "X Factor" var med auditions fra Aarhus. Den dygtige seer spottede muligvis et velkendt ansigt fra et andet meget elsket TV 2-program nemlig "Årgang 0".

I "X Factor" var det blevet tid til at se, hvad talent Jylland havde at byde på, da Sofie Linde kunne byde velkommen til audition i Aarhus. 

Blandt de mange håbefulde talenter var også Oscar Elhauge, som seere kender fra "Årgang 0". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frygt for Blachman

Oscar Elhauge, 24, har altid fulgt med i "X Factor" lige siden det blev sendt første gang i 2008. Han har altid haft en lyst til at stille op, men modet til det er først kommet nu. 

- Jeg har egentlig altid overvejet at stille op, men jeg har altid haft en lille frygt for Blachman, må jeg indrømme, fordi han var ligesom den hårde. Så jeg har egentlig aldrig rigtig turde, men i år tog jeg mig sammen, siger Oscar Elhauge til BILLED-BLADET og fortsætter: 

- Det var faktisk også lidt på grund af den støttende opbakning fra min kæreste, at jeg gjorde det. Det hjalp helt sikkert til det. Og så er det gået op for mig med alderen, at Blachman er rigtig hård, men samtidig så ved jeg også, at han er fair, og at han giver en fair vurdering af niveauet. 

Øvet sig meget

I tiden op til audition har Oscar Elhauge øvet sig på tre sange, men har hele tiden haft "Lego House" af Ed Sheeran som sit klare førstevalg. 

Oscar Elhauge sang "Lego House" til sin "X Factor"-audition.
Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

Selv om seerne ikke oplever meget af hans audition i programmet, så er det den sang, han synger for dommerne. 

- Nerverne var på sit højeste. Men da jeg kom ind til dem, og jeg først kom i gang, faldt de lidt. Men Blachman startede med at sige til mig, at jeg lignede en, der kunne synge. Det varmede da helt sikkert, men jeg synes også lidt det lagde et lille pres, fordi jeg ved, at når han siger det, så regner han virkelig også med noget, siger han. 

Det sagde dommerne

I lokalet fik Oscar Elhauge en klar besked fra dommerne. 

- De havde alle tre det til fælles, at de synes, der mangler træning. Det forstår jeg også godt, men jeg synes da helt sikkert, at Blachman var den, der kom med mest positive, siger han. 

Derfor blev det også til tre nej'er, og Oscar Elhauge er dermed ikke gået videre i talentprogrammet, men han afslår ikke idéen om at stille op igen. 

- Jeg kunne sagtens finde på at stille op igen, så ved jeg jo bare, at jeg skal øve endnu mere, hvis jeg skal have en chance for at komme videre en anden gang, siger han. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden