Torsdag, 2. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Årgang 20-Marias nye anderledes job har stor betydning for hele familien

Daniel, Louie og Maria
Daniel, Louie og Maria
Foto: Hanne Juul
Maria fra "Årgang 0" kan ikke have et almindeligt arbejde, fordi sønnen Louie har autisme, men nu har hun fundet sig et job, hvor hun også kan få hverdagen til at hænge sammen.

Da Daniel og Maria blev forældre i begyndelsen af 2020, havde de på ingen måde forventet, at det skulle være fyldt med så meget modgang, som de har oplevet.

Da Louie var spæd, viste det sig, at han havde udfordringer med nyren, og han var indlagt i flere uger. Senere fandt de ud af, at sønnen også på andre punkter er anderledes fra de fleste af sine jævnaldrende, og han har i dag fået diagnosen autisme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Louie har ekstra behov

Louie havde behov for ekstra omsorg, og det betød, at Maria droppede ud af socialrådgiveruddannelsen for at gå hjemme med sin søn.

- Jeg ville slet ikke kunne se mig selv have et 8-16-job. Der er ro på nu, for jeg kan give Louie de korte dage, han har behov for. Han er af sted fem timer om dagen, og medmindre der sker et mirakel, vil vi aldrig kunne få det til at fungere, hvis jeg havde et almindeligt arbejde, fortæller Maria.

Derfor er hun også lykkelig for, at hun i løbet af 2022 har fået et job, der betyder, at hun kan være hjemme ved Louie og samtidig bidrage mere til økonomien. Hun er nemlig blevet influencer.

- Jeg er virkelig glad for det. Jeg er kommet ind i et agentur, hvor de har flere instagrammere, og så hjælper de, så jeg ikke selv skal lave aftaler med firmaerne, forklarer Maria, der udover alt sit sædvanlige indhold nu også reklamerer for diverse firmaer over for sine cirka 53.000 følgere.

- Jeg bruger mere tid på det, end folk lige tror. Jeg har fire timer for mig selv om dagen, og der kører jeg fuldt på, fortæller Maria, der også bruger tid på arbejdet i weekenderne, og når Louie sover.

Det nye job betyder, at familien også føler sig mere klar til at få barn nummer to.

- Det har gjort, at vi føler, vi har økonomi til at få et barn mere, for ellers havde vi helt klart ventet, til Daniel var færdig som tømrer, fortæller højgravide Maria, der har termin i begyndelsen af februar.

Daniel bliver udlært tømrer 31. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden